Kutatás: Minden második budapesti leváltaná Karácsonyt

2021. november 02. 10:27

A budapestiek fele azon az állásponton van, hogy a főváros dolgai jobban mentek Tarlós István főpolgármestersége idején – derül ki a Századvég felméréséből.

2021. november 02. 10:27
null

Miközben Budapesten az ellenzéki érzelmű választópolgárok körében a Demokratikus Koalíció vált a legnépszerűbb párttá, „Karácsony Gergely támogatói bázisa jelentősen megfogyatkozott” – derül ki a Századvég közvélemény-kutatásából.

A fővárosi megkérdezettek többsége más valakit látna szívesen Budapest élén

olvasható a Századvég elemzésében. Mint írják: „ennek fényében nem meglepő, hogy a fővárosi megkérdezettek többsége (52 százaléka) más valakit, egy új jelöltet látna szívesen Budapest élén”.

Fotó: Századvég

A budapestiek fele elégedettebb volt Tarlóssal

Hozzáteszik: kijelenthető az is, hogy a Karácsony Gergely főpolgármesterré választását övező kezdeti választói optimizmus alábbhagyott. A felmérés rámutat ugyanis, hogy

a budapestiek fele (50 százaléka) azon az állásponton van, hogy a főváros dolgai jobban mentek Tarlós István főpolgármestersége idején. 

A Századvég felméréséről bővebben ide kattintva olvashat.

Nyitóképen: Karácsony Gergely. Fotó: 

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sóhivatalnok
2021. november 03. 20:28
Tarlós pedig magabiztosan vezet (ha még rémlik...) https://hvg.hu/360/20211103_Median_Budapest_ellenzek_Fidesz_onkormanyzati_valasztas_kozvelemenykutatas
zakar zoltán béla
2021. november 03. 09:33
Ez az arc, maga a kisegítő iskolát idézi......
Prominet
2021. november 03. 04:16
A 39% akiknek nem okozott csalódást, azok hol élnek? Mire számítottak? Mi a tosz vezérli őket? Szerintem ők lehetnek a gyalogos gazdag emberek, akik szívesen hagyják elúszni a város vagyonát és amúgy is már gyalog járnak. De egészen hihetetlen...
sorivo4
2021. november 03. 01:20
Minden második meg se választotta volna. A többi balfasz miben reménykedik még?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!