Elemző: Magyar Péternek érdemes lenne többet aludnia (Videó)

2024. május 01. 08:28

A szakértő szerint rejthet magában politikai veszélyeket a kialvatlanság Magyar számára.

2024. május 01. 08:28
Protestors Gather In Budapest On The Anniversary Of The 1848/49 Hungarian Revolution - Peter Magyar

Nyitókép: Szentgallay Bálint / NurPhoto via Getty Images

Nagy Attila Tibor politikai elemző értékelte Magyar Péter kampányát az ATV Start című műsorában. Azzal kapcsolatban, hogy Magyar a közelmúltban dehonesztáló kijelentéseket tett Dobrev Klára külsejére, a politikai elemző úgy reagált, hogy

érdemes Magyar Péternek többet aludnia.

Az elemző szerint az lesz a legérdekesebb kérdése az EP-választásoknak, hogy a Demokratikus Koalíció képes lesz-e megőrizni az eddigi domináns pozícióját.

Az említett adás itt nézhető meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:49
🍓 ️ ­­­I­g­­­a­­z­­i n­i­­­m­­­f­­o­m­á­n­i­á­­k­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
makapaka2
2024. május 01. 21:37
Egyre szánalmasabb ez a nárcisztikus ficsúr!
Tommaso
2024. május 01. 20:54
Miután majd 15 éve Orbánék teljhatalommal, és hatalmas többséggel uralkodnak, nem is kérdés, hogy kik tehetnek mindenről. Orbánék. A forintelértéktelenedésről, a reálbércsökkenésről, a brutális inflációról, a magyarság létszámának gyorsuló csökkenéséről, a magas benzinárról, a PEDOFILOK szabadon engedéséről, a lehallgatási-, és a végrehajtói botrányról, az adósságnövekedésről, a magas költségvetési hiányról, az eu-s pénzek befagyásáról, a tanár-, és ápolónő-hiányról, a kórházak 130 milliárdos adósságáról, a várólisták jelentős meghosszabbodásáról, és még hosszan sorolhatnánk.
Szuperszig
2024. május 01. 13:51
Nyugodjál békében Petya! (By Besenyő P. bácsi)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!