Igyekeztünk faggatni, de Niedermüller Péter mélyen hallgat a Budapesti Prókátor nevű Facebook-oldal letiltásáról

2024. május 10. 16:06

Az oldal több alkalommal is cikkezett a baloldal „urambátyám” ügyleteiről.

2024. május 10. 16:06

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy a Budapesti Prókátor néven futó oldal a Gyurcsány-párti Niedermüller Péter és veje köreinek pénzes összefonódásaira mutatott rá. Pontosabban azt a kérdést tette fel az erzsébetvárosiaknak, hogy „szerintetek rendben van az, hogy a polgármester vejéhez, Horn Gáborhoz ezer szállal kötődő Weber und Mill Kft.

több mint 40 millió forint értékben kapott megbízásokat Niedermüller Péter vezetése alatt az Erzsébetvárosi Önkormányzattól?”

Az oldal kezelője ezután azt is ismertette követőivel, hogy szerinte „Niedermüller Péter tehát a saját személyes profilja, imázsa kialakítására költötte az erzsébetvárosiak adóforintjait”, majd azt a kérdést is feltette bejegyzésében: „mi szüksége volt a VII. Kerület lakóinak ezekre a »szolgáltatásokra«?”

Az ügy kapcsán a közérdekű bejelentéseiről ismert Tényi István a Fővárosi Főügyészséghez fordult költségvetési csalás gyanúja miatt.

Kedden derült ki, hogy letiltotta a Facebook a Budapesti Prókátor Facebook-oldalát. A Budapesti Prókátor azt nyilatkozta: a Facebook „fiók, vagy annak tevékenysége nem felel meg a közösségi alapelveiknek a fiók integritása és a hiteles személyazonosság tekintetében” eszközölte a tiltást.

Mindeközben egyébként a „Vidéki Prókátor” Facebook-oldala gondtalanul üzemel.

Nem kaptunk választ a kérdéseinkre

Az ügy kapcsán megkérdeztük Niedermüller Pétert arról, hogy mi a véleménye a Budapesti Prókátor letiltásáról.

Válasz azonban nem érkezett.

Az EP-választáson a Tisza Párt színeiben induló Dávid Dórát is szerettük volna elérni, ám sajnos nem találtunk hozzá kontaktot. Pedig kíváncsiak lennénk a véleményére META jogtanácsosként azzal kapcsolatban, hogy a Facebook letiltotta a baloldali városvezetésű kerületek korrupciós ügyeivel is foglalkozó Budapesti Prókátor nevű Facebook-oldalt. Mit gondol erről, illetve mi a véleménye azt illetően, hogy mindeközben a Vidéki Prókátor Facebook-oldal zavartalanul működhet?

A talpramagyar.hu azonban azóta sem válaszolt a kérdésünkre, és nem adták meg Dávid Dóra elérhetőségét.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:46
🍓 ️ ­I­g­­a­­­z­i n­­i­­m­­­f­­­o­­­m­á­n­­­i­á­­k­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
Kaldr
2024. május 10. 19:22
Csak rá kell nézni az arcára: az arc a lélek tükre! Ja,nem: egy patkányé!!!!
gyaloggos
2024. május 10. 18:29
HÚ, de ALJAS figura ez a NIEDERMÜLLER is! MÁR feledésbe merült, hogy egy KORÁBBI, - ha jól emlékszem németországi - munkahelyéről is azért zavarták el, mert LOPOTT, érthetően fogalmazván a tettét!
EX_Terminator
2024. május 10. 17:17
SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN nem fogok a szarságaitokkal foglalkozni, és PLÁNE nem fogom lenyelni, mert hajszál pontosan tudom hogy mi a teendő, mi az egytelen dolog amit a hozzátok hasonló undorító mocskos férgekkel tenni lehet, és tenni is kell. FELHÚZNI BENNETEKET AZ ELSŐ FÁRA.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!