Nincs visszaút, a Kúria kimondta: jogellenesen építkezett Tordai Bence

2024. május 08. 06:56

A bíróság által kirendelt szakértő tett pontot az ügy végére.

2024. május 08. 06:56
null

Nyitókép: Tordai Bence Facebook-oldala

A Fővárosi Törvényszék után a Kúria is igazat adott Budapest Főváros Kormányhivatalának, amiért elutasította a párbeszédes politikus II. kerületi ingatlanára a hatósági bizonyítvány iránti kérelmét. Hozzáteszik: a kormányhivatal helyes döntését a bíróság által kirendelt szakértő véleménye is alátámasztotta.

A Fővárosi Kormányhivatal korábban azért utasította el Tordai Bence ingatlanára a hatósági bizonyítvány kiadása iránti kérelmét, hangsúlyozzák, mert a párbeszédes politikus egyszerű bejelentés alapján történt 

építkezése jogellenes és szabálytalan volt.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­I­­g­­­a­­z­­i n­­­i­­m­­­f­­o­­m­­á­­­n­i­­á­­­k­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
moricka13-3
2024. május 08. 11:11
Tordaival is le kell bontatni az engedély nélkül épített építményt, vagyis Elvtársak, hányas a Mérce azon a fertályon?
cinkegolyó
2024. május 08. 10:14
A bontási határozat azért lenne lényeges és példaértékű, hogy más se próbálkozzon zöldterület beépítésével, akármennyi pénze is van rá. Ha lebontják, akkor a maki visszamászhat a fára.
Agricola
2024. május 08. 10:08
“a politikus engedély nélkül építette nagyságrendileg 150 millió forint értékű luxusvilláját.” Orwell “Állatfarm” című művében az Állatok egyik alaptörvénye eredetileg így hangzott: Mindenki Egyenlő! Később ez így módosult: Mindenki Egyenlő! (De vannak Egyenlőbbek!) Tordai Bence azért tette amit tett, mert úgy vélte hogy neki több van megengedve, mint másoknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!