Az ürügy ezúttal nem George Floyd, hanem Gáza, de a cél ugyanaz

2024. április 29. 06:07

A választások befolyásolása a csőcselék alacsony intenzitású terrorizmusa által.

2024. április 29. 06:07
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

Nyitókép: Képernyőfotó

„A 2024-es amerikai tüntetéshullám a 2020-as forgatókönyvet követi, szinte napra pontosan. Az áprilisi ifjak ezelőtt négy évvel is ezidőtájt kezdték szétverni Amerika belvárosait. Az ürügy ezúttal nem George Floyd, hanem Gáza. A cél ugyanaz. A választások befolyásolása a csőcselék alacsony intenzitású terrorizmusa által.

Az üzenet egyszerű. Ha vissza akarod kapni a  »normalitást« akkor tudod, hogy kire kell szavaznod. Akkor is és most is az események »spontán« fellángolását komoly szervezői és pénzügyi álványozás támogatja. Minnél kétségbeejtőbbek lesznek az amerikai baloldal kilátásai a felmérések tükrében, annál több káoszra számíthatunk. Eleve naivitás volt feltételezni, hogy a Kelet-Európában, a Közel-Keleten és Latin-Amerikában kidolgozott módszertan nem fog a hazai pályán is munkába állni.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:50
🍓 ️ ­­­I­­g­a­z­­­i n­­­i­­­m­­­f­­o­­­m­á­­n­i­á­k­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Geza2
2024. április 30. 22:56
Talán újra nem veszik be annyian ugyan azt a forgatókönyvet, és kontraproduktívvá válik az őrület.
tompika-2
2024. április 30. 19:24
Nos nem erről van szó! Elege lett a népeknek odaát a zsidó arroganciából, a hazug csúsztatásaikból, tömeggyilkosságaikból. Megy ez még tovább is, de attól tartok, hogy ezt Castel Cohn Rob(b)i hitsorsosai gerjesztik, hogy újra lehessen mivel zsarolni a világot.
MaBaker
2024. április 30. 01:22
A cionnáci megint magyarázza a népirtást
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!